DaDa Pallieter Circusdagen zeer geslaagd!

Op 29 en 30 augustus om 11.30 uur gingen de deuren van het Isalatheater in Capelle a/d IJssel open voor de DaDa Pallieter Circusdagen. Op beide dagen hebben zieke en/of gehandicapte kinderen samen met hun ouders, broertjes en zusjes genoten van allerlei activiteiten.

Bij binnenkomst kon men genieten van een broodje en een drankje, daarna werd iedereen naar de grote zaal geleid waar de dag geopend werd door de burgemeester, Frank Koen. Daarna werd het donker in de zaal en heeft Nederlands beste jongleur, Niels Duinker, een geweldige show weggeven. Tot groot enthousiasme van alle kinderen en hun ouders. Na afloop van de show kon iedereen zelf kiezen wat men wilde gaan doen. Het aanbod was overweldigend. Werd het kunstjes doen onder leiding van Circus Rotjeknor, ijsjes eten, t-shirts beschilderen, op de foto in een circuskostuum of met een echte clown, een mooie ballon laten vouwen, voetballen aan een voetbaltafel of liever met een echte Sparta voetballer, genieten van een suikerspin en/of popcorn en natuurlijk snoep, geschminkt worden, leren goochelen, een artiesten affiche maken, naar de manicure, dansen op de muziek van DJ Tuk Tuk. En bij Villa Pardoes, waar gezinnen met een ernstig ziek kind kunnen genieten van een gratis vakantieweek, konden kinderen versierd worden met een glittertattoo. Pallieter werkt nauw samen met Villa Pardoes om deze gezinnen een onvergetelijke vakantie aan te bieden. En als klap op de vuurpijl was er aan het einde van de middag voor ieder kind ook nog een goodie bag met leuke presentjes.

Deze twee bijzondere dagen zijn mogelijk gemaakt door een financiële bijdrage van Stichting DaDa, Van Cappellen Stichting, Economisch Netwerk Capelle en onze sponsors, de enthousiaste inzet van veel vrijwilligers, het Isala theater en de gemeente Capelle a/d IJssel. Naast financiële steun hebben we ook goederen mogen ontvangen van Bakkerij Klootwijk, Albert Heijn Koperwiek, Puur Creatie chocolade en ijs, Ostoy Trading, Kohl Fruit Trading, Nic Visser Kantoorwereld, Lunchroom Leuk!, Rotel Telecommunicatie en Printvisie.

Wij kunnen terugkijken op 2 hartverwarmende dagen met veel gelach en af en toe een traantje. Pallieter wil graag direct zieke kinderen en hun gezin helpen. Onze nieuwe slogan is “Dichtbij het gezin en het zieke kind”.

Iedereen heel hartelijk bedankt en graag tot volgend jaar!