Kleine Drive-in Show

Kleine Drive-in Show – Geluidsinstallatie tot 450 personen 2 x 4 parren Lichtshow 1 x lichteffect  Rookmachine.

Één uitgangspunt staat vast voor u: “Uw huwelijksfeest moet een perfect en onvergetelijk feest worden”! En u weet ook: “Een gezellig huwelijksfeest bouwen doet u nooit alleen, dat doet u samen”! Een onvergetelijk huwelijksfeest, samen, met uw partner, familie, vrienden én een professionele show! De huwelijksshow/drive-in show van Wicky Entertainment heeft jarenlange ervaring op het gebied van presenteren en muzikaal ondersteunen van kleine én grotere huwelijksfeesten. Ondanks dat wij buiten bruiloften veel grote shows in theaters doen, is onze huwelijksshow zeer betaalbaar. Belangrijk om te weten is dat wij vaste prijzen rekenen door heel Nederland. Dus geen gedoe met reiskosten enzo.

Muziekvoorkeur en volume is altijd in overleg. Uiteraard kan dat op de avond zelf nog aangepast worden naar uw wensen en verzoekplaatjes zijn ook altijd welkom. Wij werken met een handige checklist waar alle details van het feest worden doorgenomen. Ook kan er eventueel een presentatieavond of kijkavond afgesproken worden.

Ons repertoire is zeer breed, o.a Nederlandstalig, Zuid-Amerikaans, stijldansmuziek, Apres-ski, 60’s 70’s 80’s en 90’s. en hits van nu.